Ghid

PLATA


Pentru livrari in alte localitati plata echipamentului se va face integral cu numerar la livrare firmei de curierat sau cu OP integral in avans direct in contul firmei noastre. Transportul se achita de catre beneficiar la livrare pentru valori ale echipamentului mai mici de 900 RON.

Preturile pot sa difere ulterior comenzii in functie de stocul disponibil si valorile inregistrate la furnizorii de echipament.

Datele firmei sunt :

Nume firma: S.C. Pro Security Expert Company S.R.L.
Cod unic de inregistrare: 33603814
Nr. Registrul Comertului: J40/10874/2014
Cont: RO75BRDE445SV01826134450 - B.R.D. Agentia CHITILA

Indiferent de modalitatea dorita, plata se face in lei la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. 

Preturile afisate pe site sunt in RON si includ TVA.

LIVRAREA


Livrarea produselor se face oriunde in tara prin intermediul FAN COURIER.
Costurile de transport:
Pentru comenzi mai mari de 900 RON transportul este GRATUIT.
Pentru comenzi sub 900 RON livrarea in Bucuresti si in afara Bucurestiului este suportata de cumparator.

Tarif colet: max 5kg - 20 RON.
Pentru fiecare kg in plus se adauga 1.5 RON.
Obs: Daca localitatea de destinatie nu se afla in reteaua nationala de acoperire FAN COURIER, la aceste tarife se adauga 1 leu/km de la cea mai apropiata localitate din reteaua curierului pana la localitatea de destinatie.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile* lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. Pentru livrarile in afara Bucurestiului timpul de livrare poate fi conditionat de problemele legate de organizarea si logistica firmelor de curierat. 

In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie.
In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata. 

Va rugam sa verificati produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere, in momentul primirii coletului, eventualele reclamatii trebuiesc formulate in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor.
*) Exceptie fac produsele ce nu se afla in stoc si la care livrarea se face "la comanda" - Livrarea acestor produse se face intr-un interval cuprins intre 3 si 6 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii.

GARANTIA


Produsul trebuie sa fie in configuratia originala si sa nu fi suferit deteriorari sau interventii neautorizate.

Termenul de rezolvare de 15 zile lucratoare este socotit de la momentul preluarii produsului la sediul PRO-SEC.

In situatia in care reparatia produsului nu este posibila in acest interval, produsul va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, cu specificatii si caracteristici de performanta cel putin egale cu cele ale produsului initial.

Produsul primit pentru inlocuire beneficiaza in continuare de acoperirea serviciului de garantie pana la expirarea termenului initial pentru care a fost achizitionat acest serviciu.

In situatia in care nici inlocuirea nu este posibila, atunci clientul va primi contravaloarea produsului, la valoarea inregistrata pe factura de achizitie. In acest ultim caz, in care se restituie contravaloarea produsului, efectele serviciului de garantie inceteaza.

Produsul trebuie sa fie insotit obligatoriu de factura sau facturile de achizitie (copie sau original), facturi pe care trebuie sa apara produsul pentru care se face solicitarea. 

In situatia in care se solicita preluarea nejustificata a produselor in service,PRO-SEC.RO isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de diagnosticare si/sau transport. 

Timpul de nefunctionare prelungeste in mod corespunzator termenul de garantie. Acest interval se considera din momentul inregistrarii in unitatea de service, pana la aducerea produsului in stare de utilizare normala si notificarea clientului in scris (mail) sau telefonic, in vederea ridicarii produsului.

Serviciul de garantie este asigurat doar pe teritoriul Romaniei. 

Service de garantie este in conformitate cu drepturile prevazute de legislatia in vigoare privind protectia consumatorului.

RETUR


Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea contravalorii.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de PRO-SEC.RO .

Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de PRO-SEC.RO .

Produsele care prezinta defecte in perioada de garantie vor fi returnate la sediul PRO-SEC unde vor fi prezentate intr-un centru de service al producatorului.
NOTA - In toate cazurile de mai sus cu exceptia celui referitor la defectele in perioada de garantie, produsele trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original si insotite de toate accesoriile si documentele originale.

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. Nu se accepta returul produselor pentru accesorii lipsa sau pentru alte motive care sunt prezentate in starea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

MONTAJ si PROIECTARE TEHNICA


Societatea noastra asigura intocmirea PROIECTULUI TEHNIC pt obiectivele prevazute in HG 333/2003, instalarea si punerea in functiune a urmatoarelor sisteme de securitate: antiefractie, incendiu, control acces, sisteme integrate, camere de supraveghere video, sisteme stand alone, interfonie si videointerfonie.

Instalarea sistemelor de securitate este o activitate complexa si implica lucrari care trebuie executate numai de catre echipa de specialisti avizati IGPR in domeniul securitatii.

Daca sunteti interesati de acest tip de serviciu, ne puteti contacta pentru o oferta personalizata.

Copyright 2017 Pro-sec.ro

Contact

Mesaj de contact

Locatia noastra

Str. Surorilor Nr. 96

0742.313.404; 0371.096.933

Preluari comenzi:

Lansate pe email - NON-STOP
Telefonice: Luni - Vineri 9:00 - 17: 00

Procesari comenzi si suport:

Luni - Vineri 9:00 - 17:00